Hvor er havna?

Besøksdresse: Ingierstrandveien 2-4, 1420 Svartskog Postadresse: Postboks 90, 1417 Sofiemyr

Hva skjer fremover

17. oktober Etablering av vinterhavn
19. november Årsmøte
Savner du informasjon på websiden? Mye av informasjonen om tjenester, kontaktinformasjon, reglement o.l. er kun tilgjengelig for medlemmer. Logg inn for å se alt innholdet.

Oslo kommunes planer for båthavn

22.05.2020

Oslo kommune har planer for en ny båthavn rett ved Oppegård båtforening. Dette vil bety vesentlige begrensninger for parkering, lagring, opplag og vår bruk av området. Les mere om dette her →

Bøyer og tau ved innseilingen

15.05.2020

Anleggsarbeidene rundt havna tar dessverre lengre tid enn forventet. Det er derfor en del bøyer og flytende tau langs moloen og i farvannet rundt innseilingen. Vær oppmerksom og styr unna bøyene i anleggsperioden.

Avlysning av vårens dugnad

24.04.2020

Normalt ville vi innkalt til vårens dugnad på denne tiden, men på grunn av Corona viruset må vi utsette dugnaden til det igjen er tillatt å samles flere enn 5 personer.

Men det er fint om alle tar et eget initiativ og bidrar til å rydde på opplagsplasser , miljøstasjonene og der hvor man ser behov.

Vi har alle glede av å holde havna ryddig og fin å og et ansvar for dette.

OBF

Havna er fullbooket

20.04.2020
Havna er nå fullbooket. Dette gjelder både faste plasser og leieplasser.

Vakter i havna 2020

20.04.2020
Vaktene i 2020 må gjennomføres på vanlig måte, men det er viktig at den enkelte vakt tar et eget ansvar for å holde seg orientert om, og ikke minst følger, Korona smittevernregler som til enhver tid gjelder fra myndighetene. Vaktlister for havna 2020 ligger klar i vaktrommet og på vår hjemmeside, og som tidligere er det viktig at alle ser gjennom listen og noterer seg når man er satt opp på vakt.

Vi minner om at:

• OBF ikke har mulighet for å etablere en godkjent og sikker rengjøringstjeneste for toaletter og vaktrom.
  • Vaktene bør ta med seg egen Antibac.
  • Vi må holde anbefalt avstand på 2 meter mellom personer, både ute og inne.
  • Vaktene bør unngå å sitte i samme bil dersom de ikke bor under samme tak eller omgås privat.
  • Håndvask eller bruk av Antibac er fornuftig etter berøring av håndtak, stoler og bord
  • Vaktene må ta ansvar for en grundig vask av toalettene etter avsluttet vakt for å unngå smitte til andre vakter.
  • Klubbhuset og toalettene holdes fortsatt stengt for andre enn de som er på vakt inntil ny informasjon blir gitt.

I tillegg minner vi om at det er svært viktig at det er kompetente personer, iht. OBF’s regelverk og bestemmelser, som kan gå vakt. Vi får håpe at Koronasmitten kommer under kontroll ved å følge alle anbefalinger fra myndighetene, og at vi kan se frem mot en ny god båtsesong.

OBF, april 2020

Utsetting av båt, påske etc

08.04.2020
Litt praktisk informasjon

• Det er åpnet for utsetting av båt. Bestilling av utsetting fra øvre opplagsplass gjøres fra Min side.
  • Utsetting av båt fra nedre opplagsplass avtales direkte med havnebas
  • Vannet er skrudd på
  • Bilder fra kameraene er tilgjengelig som undermeny under "Havnen". Dette oppdateres hver time og krever innlogging.
  • Husk smitteverntiltakene i havna!

God påske!

Bestemmelser og anmodning til alle som ferdes i OBF-havnen om å følge myndighetenes krav og forslag til tiltak for å hindre spredning av koronasmitte.

Vi minner om de viktigste tiltakene (oppdatert 01.04.):

• Hold god avstand til hverandre – minimum 2 meter.
  • Unngå sosiale samlinger ved eller i båtene.
  • Toaletter er stengt, og vaktrom i klubbhuset er åpent kun for vaktene da OBF ikke har kapasitet til å håndtere de ekstra hygienetiltak og forhåndsregler som normal bruk vil medføre.
  • Ved forkjølelse og hoste, hvor det kan være mistanke om koronasmitte, skal du ikke være i havnen.
  • Dersom noen av våre medlemmer kommer i karantene, skal ikke båten benyttes som oppholdssted eller overnatting.
  • Båteiere som kun har sommerplass i havnen kan ikke komme med båten før lørdag 18. april, med mindre noe annet spesifikt er avtalt med Havnebas.
  • Inntil videre kan vi ikke tilby gjesteplasser i havnen.

Styret i OBF

Utsetting av båt våren 2020

24.03.2020
Det nærmer seg tid for utsetting av båt, og da er det er viktig at alle tar hensyn til smittefaren. Transportøren ønsker at vi holder en avstand på 3 m til ham under årets utsetting. Ingen ønsker å bli syke, så dette skal respekteres. Vi er alle avhengig at han holder seg frisk slik at alle får ut båten sin.

Ellers er det nå åpnet for utsetting fra øvre opplagsplass onsdag 15. april.