Hvor er havna?

Besøksdresse: Ingierstrandveien 2-4, 1420 Svartskog Postadresse: Postboks 90, 1417 Sofiemyr

Hva skjer fremover

18. april Etablering av sommerhavn
17. oktober Etablering av vinterhavn
19. november Årsmøte
Savner du informasjon på websiden? Mye av informasjonen om tjenester, kontaktinformasjon, reglement o.l. er kun tilgjengelig for medlemmer. Logg inn for å se alt innholdet.

Ekstremt høyvann

13.01.2020
Det er meldt "femårsflo" natt til onsdag med høyvann på to meter. Det kan være lurt å sjekke båten om man har den i vinterhavn selv om den ligger ved flytebrygge!

Fisking i havna er forbudt

10.01.2020
Vi minner om at fisking i havna og langs moloen er forbudt. Medlemmene oppfordres til å snakke til besøkende som er ute med fiskestanga. Henvis gjerne til skilting og til websiden.

#sjekkbåten

06.01.2020
Presenninger har blåst vekk og minst et opplagsstativ med båt har veltet på øvre opplagsplass. Det har blåst mye i det siste, og det er på tide å ta en sjekk hvis du har båten din der!

Protokoll fra årsmøte

16.12.2019
Protokoll fra årsmøte 2019 er tilgjenglig på siden om foreningen (krever innlogging).

Ro- og padleled i Oslofjorden

14.11.2019
Sparebankstiftelsen DnB har tildelt Norges Padleforbund (NPF) 14,6 millioner kroner for å etablere ro- og padleruter i hele Oslofjorden. I den forbindelse inviteres det til oppstartsmøter for interesserte, frivillige og involverte. Se invitasjon.

Bestilling av sommerhavn 2020

30.10.2019
Det er nå åpnet for søknad om sommerhavn 2020 på Min side.

Informasjon om opptak og boblehavn

18.10.2019
Vi nærmer oss nå slutten på opptaket og opplagsplassene nærmer seg fulle. Det gjør også at plassene i boblehavna blir ledige, så de som skal i boblehavn må flytte til tildelt plass (se "Min side" før du flytter) Mange har tatt i bruk strømuttakene, men mange har ikke bestilt strøm. De som ønsker å benytte strøm må oppgi hva de bruker til havnebas på en e-post. Han vil så lage strømlapper som festes på kontakten som bekreftelse på strømavtale. Dere vil få beskjed når de er klare i vaktrommet. Strømkabler uten strømlapp vil bli koblet ut (gjelder ikke boblehavna). Det vil komme ut flere kontakter så fort de ankommer.

Vannet stenges så fort kulden melder seg. Øvre opplagsplass stenges med steiner i starten av november

Informasjon om høstens opptak og opplag

27.08.2019
Styret har lagt ut viktig informasjon om høstens opptak og opplag av båter samt relevante sikkerhetsråd.  Les her.

Forbud mot torskefiske

27.07.2019
Vi minner om forbudet mot torskefiske i Oslofjorden. Får du en torsk, så slipp den fri!

Mere informasjon kan finnes hos Oppegård Kommune

Ubudne gjester i havna

16.06.2019
Vi har hatt ubudne gjester i havna. Bommen mot Hvervenbukta har blitt brutt opp, og det har blitt observert en grønn varebil som har kjørt inn og ut der. Det har også blitt sluppet inn og ut biler som ikke tilhører medlemmer gjennom den vanlige bommen.

Vi ber alle medlemmer om å være oppmerksomme på mistenkelig aktivitet og å IKKE slippe inn eller ut folk man ikke kjenner.

Orden på opplagsplassene

27.05.2019
Det er et forbedringspotensiale når det gjelder orden på opplagsplassene. Det ligger blant annet utstyr, hengere og annet igjen på plassene etter vinteropplaget.

Notat fra styret angående orden på opplagsplassene →