Hvor er havna?

Besøksdresse: Ingierstrandveien 2-4, 1420 Svartskog Postadresse: Postboks 90, 1417 Sofiemyr

Hva skjer fremover

Høst 2019   Bestilling av vinterhavn på Min side
15. september   Dugnad på øvre opplagsplass
19. oktober   Etablering av vinterhavn
21. november   Årsmøte
Savner du informasjon på websiden? Mye av informasjonen om tjenester, kontaktinformasjon, reglement o.l. er kun tilgjengelig for medlemmer. Logg inn for å se alt innholdet.

Gratis registrering i Småbåtregisteret

18.09.2019
Det er for mange båter som blir funnet drivende uten synlige kjennetegn. Redningsselskapet tilbyr derfor gratis registrering i Småbåtregisteret ut 2019. Registrer båten din →

Foreningen søker assistent til havnebas

02.09.2019
Oppegård båtforening søker assistent til havnebas. Les stillingsutlysning her.

Bestilling av opplag og opptak

27.08.2019
Det er nå åpnet for bestilling av opplag og opptak.

Gå inn på mine sider, finn ledig tidspunkt som passer (hvite felter i kalenderen) og dobbeltklikk. Du får da bekreftelse på sms. Stor båt, dvs de som normalt fraktes med hengeren, må ta kontakt med havnebas for å få henvist tid.

Informasjon om høstens opptak og opplag

27.08.2019
Styret har lagt ut viktig informasjon om høstens opptak og opplag av båter samt relevante sikkerhetsråd.  Les her.

Bestilling av vinterhavn

13.08.2019
Vi har nå åpnet for bestilling av vinterhavn (boblehavn) for vinteren 2019/20. Gå inn på Min side og bestill vinteropplag så velg boblehavn.

Savnet lensepumpe

13.08.2019
Vi savner lensepumpa i beredskapsbua. Den som har lånt den bes vennligst om å legge den tilbake.

Forbud mot torskefiske

27.07.2019
Vi minner om forbudet mot torskefiske i Oslofjorden. Får du en torsk, så slipp den fri!

Mere informasjon kan finnes hos Oppegård Kommune

Ubudne gjester i havna

16.06.2019
Vi har hatt ubudne gjester i havna. Bommen mot Hvervenbukta har blitt brutt opp, og det har blitt observert en grønn varebil som har kjørt inn og ut der. Det har også blitt sluppet inn og ut biler som ikke tilhører medlemmer gjennom den vanlige bommen.

Vi ber alle medlemmer om å være oppmerksomme på mistenkelig aktivitet og å IKKE slippe inn eller ut folk man ikke kjenner.

Orden på opplagsplassene

27.05.2019
Det er et forbedringspotensiale når det gjelder orden på opplagsplassene. Det ligger blant annet utstyr, hengere og annet igjen på plassene etter vinteropplaget.

Notat fra styret angående orden på opplagsplassene →

Båter med ukjent eier

22.05.2019
Vi har et problem med at en del båter blir stående på øvre opplagsplass uten at vi vet hvem som eier dem. Hvis noen vet hvem som eier eller har eid noen av disse båtene, så setter vi stor pris på om dere tar kontakt med havnebas.

Bilder av båtene med ukjent eier →

Kunngjøringer fra styret mars 2019

28.03.2019
Det er sendt ut viktig informasjon til alle medlemmer fra styret angående