Hvor er havna?

Besøksdresse: Ingierstrandveien 2-4, 1420 Svartskog Postadresse: Postboks 90, 1417 Sofiemyr

Hva skjer fremover

21. november   Årsmøte
Desember Bestilling av vinterhavn på Min side
Savner du informasjon på websiden? Mye av informasjonen om tjenester, kontaktinformasjon, reglement o.l. er kun tilgjengelig for medlemmer. Logg inn for å se alt innholdet.

Ro- og padleled i Oslofjorden

14.11.2019
Sparebankstiftelsen DnB har tildelt Norges Padleforbund (NPF) 14,6 millioner kroner for å etablere ro- og padleruter i hele Oslofjorden. I den forbindelse inviteres det til oppstartsmøter for interesserte, frivillige og involverte. Se invitasjon.

Innkalling til årsmøte

30.10.2019
Innkalling til årsmøte er sendt på epost og er tilgjenglig på siden om foreningen (krever innlogging).

Bestilling av sommerhavn 2020

30.10.2019
Det er nå åpnet for søknad om sommerhavn 2020 på Min side.

Etablering av vinterhavn

23.10.2019
Vi takker for godt oppmøte på dugnaden for etablering av vinterhavn. Selv om været ikke var på vår side, så vi mange blide og arbeidsvillige medlemmer. Vi fikk gjort alt som stod på agendaen, så nå er havna klar for vinteren.

Vi takker for en fin sesong og ser frem til å møte dere igjen neste sesong og ved etableringen av sommerhavna til neste år. Vi åpner snart for søknad om sommerhavn 2020, så følg med på mine sider.

Informasjon om opptak og boblehavn

18.10.2019
Vi nærmer oss nå slutten på opptaket og opplagsplassene nærmer seg fulle. Det gjør også at plassene i boblehavna blir ledige, så de som skal i boblehavn må flytte til tildelt plass (se "Min side" før du flytter) Mange har tatt i bruk strømuttakene, men mange har ikke bestilt strøm. De som ønsker å benytte strøm må oppgi hva de bruker til havnebas på en e-post. Han vil så lage strømlapper som festes på kontakten som bekreftelse på strømavtale. Dere vil få beskjed når de er klare i vaktrommet. Strømkabler uten strømlapp vil bli koblet ut (gjelder ikke boblehavna). Det vil komme ut flere kontakter så fort de ankommer.

Vannet stenges så fort kulden melder seg. Øvre opplagsplass stenges med steiner i starten av november

Avslutning av sommerhavn

10.10.2019
Alle båter må ut av sommerhavna innen 15. oktober. Dette gjelder også de med båtplass på land. Kun de som har bestilt vinterhavn (boblehavn) kan ligge. De som har avtalt opptak og venter på transportør kan bli.

Gratis registrering i Småbåtregisteret

18.09.2019
Det er for mange båter som blir funnet drivende uten synlige kjennetegn. Redningsselskapet tilbyr derfor gratis registrering i Småbåtregisteret ut 2019. Registrer båten din →

Foreningen søker assistent til havnebas

02.09.2019
Oppegård båtforening søker assistent til havnebas. Les stillingsutlysning her.

Informasjon om høstens opptak og opplag

27.08.2019
Styret har lagt ut viktig informasjon om høstens opptak og opplag av båter samt relevante sikkerhetsråd.  Les her.

Forbud mot torskefiske

27.07.2019
Vi minner om forbudet mot torskefiske i Oslofjorden. Får du en torsk, så slipp den fri!

Mere informasjon kan finnes hos Oppegård Kommune

Ubudne gjester i havna

16.06.2019
Vi har hatt ubudne gjester i havna. Bommen mot Hvervenbukta har blitt brutt opp, og det har blitt observert en grønn varebil som har kjørt inn og ut der. Det har også blitt sluppet inn og ut biler som ikke tilhører medlemmer gjennom den vanlige bommen.

Vi ber alle medlemmer om å være oppmerksomme på mistenkelig aktivitet og å IKKE slippe inn eller ut folk man ikke kjenner.

Orden på opplagsplassene

27.05.2019
Det er et forbedringspotensiale når det gjelder orden på opplagsplassene. Det ligger blant annet utstyr, hengere og annet igjen på plassene etter vinteropplaget.

Notat fra styret angående orden på opplagsplassene →