en-US nb-NO

Hvor er havna

Besøksdresse: Ingierstrandveien 2-4, 1420 Svartskog Postadresse: Postboks 90, 1417 Sofiemyr

Hva skjer fremover

Medio oktober 2019  Etablering av vinterhavn
Savner du informasjon på websiden? Mye av informasjonen om tjenester, kontaktinformasjon, reglement o.l. er kun tilgjengelig for medlemmer. Logg inn for å se alt innholdet.
 
 

Nyheter

Brudd i vanntilførselen

20.06.2019
Det har ikke vært vann i havnen på noen timer i dag. Vi har endelig funnet feilen, og det er en utglidning der anleggsarbeidene holder på. Det fosser ut vann, og vannmåleren vår, oppe ved Mastemyr, løper løpsk. Derfor er vi nødt til å stenge vannet frem til skaden er utbedret. Det vil først skje i løpet av morgendagen, dvs. fredag. Vi beklager dette, men regningen må entreprenøren ta, så vi får ingen kostnader med dette. Inntil vannet er tilbake, er eneste løsning å ta med vannkanner hjemmefra ved behov for vann.

Oppdatering torsdag kl 22:00: vannet er tilbake, hurra!

Ubudne gjester i havna

16.06.2019
Vi har hatt ubudne gjester i havna. Bommen mot Hvervenbukta har blitt brutt opp, og det har blitt observert en grønn varebil som har kjørt inn og ut der. Det har også blitt sluppet inn og ut biler som ikke tilhører medlemmer gjennom den vanlige bommen.

Vi ber alle medlemmer om å være oppmerksomme på mistenkelig aktivitet og å IKKE slippe inn eller ut folk man ikke kjenner.

Orden på opplagsplassene

27.05.2019
Det er et forbedringspotensiale når det gjelder orden på opplagsplassene. Det ligger blant annet utstyr, hengere og annet igjen på plassene etter vinteropplaget.

Notat fra styret angående orden på opplagsplassene →

Båter med ukjent eier

22.05.2019
Vi har et problem med at en del båter blir stående på øvre opplagsplass uten at vi vet hvem som eier dem. Hvis noen vet hvem som eier eller har eid noen av disse båtene, så setter vi stor pris på om dere tar kontakt med havnebas.

Bilder av båtene med ukjent eier →

Vårdugnad

27.04.2019
Vårdugnaden er gjennomført, og flaggene er på plass. Dermed er sommerhavna offisielt åpnet. Styret og Havnebas takker for god innsats og bra oppmøte på dugnaden!

Viktig informasjon om aktivitet i Oslo havn 5. og 6. juni

24.04.2019
Oslo Havn har sendt ut viktig informasjon om aktivitet i Oslo Havn 5. og 6. juni i forbindelse med skipsdåp og Nor-Shipping 2019.

  • Alle med småbåter inviteres med til å følge Viking Jupiter til Oslo Havn 5. juni
  • Det blir restriksjoner for båttrafikk i Oslo Havn 6. juni

Les mere →

Vaktlista er ute

10.04.2019
Vaktlista med datoer for nattevakter er nå lagt ut. Lista er tilgjengelig på "Min side".

Utsetting av båt

03.04.2019
Det er nå åpnet for å bestille utsetting av båt etter påske på Min side/Bestill utsetting. Aktuelle datoer er 24.04. og 30.04. Ta kontakt med havnebas hvis du trenger å bruke hengeren for utsetting.

Misbruk av avfallscontainerne

01.04.2019
Dette er dessverre ingen aprilsnarr: slik så containeren for metallavfall ut i dag:

  

Når avfallet ikke sorteres riktig, så øker utgiftene for båtforeningen, og det går utover oss alle. Vi ber medlemmer som ser feil sortering av avfall si fra på en høflig måte til vedkommende eller til Havnebas. Alle medlemmer har et felles ansvar for å få orden på dette. Når naboen kaster tilfeldig skrot i feil container, så er det
du som betaler.

Vannet er koblet til i havna og nedre opplagsplass

01.04.2019
Vannet er nå koblet til i havna og på nedre opplagsplass. Vannet kobles til på øvre opplagsplass på torsdag.

Kunngjøringer fra styret mars 2019

28.03.2019
Det er sendt ut viktig informasjon til alle medlemmer fra styret angående

  • Ny transportavtale
  • Avfallshåndtering
  • Tilkobling av vann
  • Nye websider

Les mere →

Værstasjon

20.03.2019
Det er installert en Netatmo værstasjon med temperatur- og vindmåler i havna. En enkel oversikt over temperatur, luftfuktighet, lufttrykk og vind er tilgjengelig på Havnen / Været

Nye priser for transporttjenester

13.03.2019
Prislista er oppdatert med nye priser for transporttjenester. Det vil bli sendt ut nærmere informasjon om ny transportør.

Nettingbur for lagring av båtutstyr

01.02.2019
Nettingburene er fordelt. Det er mulig å sette seg på venteliste hvis det er flere som er interessert i å leie nettingbur. Mere informasjon kan finnes på siden om havnas tjenester.

Registrering av båt

01.01.2019
Fra og med sesongen 2019 vil du ikke få tildelt sommerplass før du har lagt inn registreringsnummer fra Småbåtregisteret, Skipsregisteret eller Securmark på "Min side". Båten skal også være merket med synlig registreringsnummer.

Betaling av trailing

01.08.2018
Det er nå mulig å betale trailing og gjestehavnsleie med Vipps.

Lading av el- og hybridbiler

01.05.2018
Det er ikke lov å lade el- eller hybridbiler i på parkeringsplassen. Hvis vi kommer over det, så vil kabelen bli frakoblet.