Assistent til havnebas

Ledig stilling som assistent til havnebas

Oppegård båtforening søker assistent til Havnebas

Over tid har styret i Oppegård båtforening erfart at arbeidsmengden og medlemmenes forventninger til service fra Havnebas, fra tidlig morgen til sen kveld gjennom hele uken, ikke lenger kan dekkes gjennom nåværende deltidsstilling.

Noe av arbeidsmengden kunne vært redusert dersom alle medlemmene hadde fulgt de enkle reglene vi har for normal drift av foreningen. Til tross for mange oppfordringer fra styret har foreningen mye ekstra arbeide med misbruk av miljøstasjonene, søppelkasser som blir fylt opp med avfall som neppe kommer fra båt, feilparkerte båter og hengere samt opplagsutstyr som ikke ryddes bort.

På den positive siden må nevnes alle oppgaver vi har løst gjennom frivillig dugnadsinnsats fra medlemmene, men samtidig er det urealistisk å basere den løpende driften på denne type frivillig innsats.

Styret har derfor i samråd med Havnebas besluttet at vi må søke etter en assistent.

• Hjelpe til med organisering av båtplasser i havna
  • Hjelpe til med organiseringen av opplag på land og vinterhavn
  • Service på brygger og tekniske installasjoner
  • Tilsyn og enklere vedlikehold av bygningsmassen