Hvor er havna

Besøksdresse: Ingierstrandveien 2-4, 1420 Svartskog Postadresse: Postboks 90, 1417 Sofiemyr

Hva skjer fremover

10.04.2019 Første mulighet for utløft av båt
27.04.2019  Vårdugnad
Savner du informasjon på websiden? Mye av informasjonen om tjenester, kontaktinformasjon, reglement o.l. er kun tilgjengelig for medlemmer. Logg inn for å se alt innholdet.

Internet Explorer

Internet Explorer støttes ikke lenger når du logger deg inn på våre nettsider og "Min Side". Denne nettleseren støtter ikke moderne web-teknologi, og videreutvikles ikke lenger av Microsoft.

Nettleseren "Internet Explorer" ble faset ut av Microsoft for flere år siden og ble erstattet av Microsoft Edge. Dessverre er Internet Explorer fortsatt i bruk mange steder, særlig i bedrifter. Stadig flere nettsteder er ikke lengre kompatible med nettleseren.

Dette betyr at hvis du i dag bruker Internet Explorer, så må du bytte til en annen nettleser innen 1. mai 2019 for å komme inn på "Min Side". Vi anbefaler å ta i bruk en moderne nettleser som Google ChromeMozilla Firefox eller Microsofts nye Edge (følger med alle Windows 10 og nyere).

Vaktlista er ute

10.04.2019
Vaktlista med datoer for nattevakter er nå lagt ut. Lista er tilgjengelig på "Min side".

Utsetting av båt

03.04.2019
Det er nå åpnet for å bestille utsetting av båt etter påske på Min side/Bestill utsetting. Aktuelle datoer er 24.04. og 30.04. Ta kontakt med havnebas hvis du trenger å bruke hengeren for utsetting.

Misbruk av avfallscontainerne

01.04.2019
Dette er dessverre ingen aprilsnarr: slik så containeren for metallavfall ut i dag.

Når avfallet ikke sorteres riktig, så øker utgiftene for båtforeningen, og det går utover oss alle. Vi ber medlemmer som ser feil sortering av avfall si fra på en høflig måte til vedkommende eller til Havnebas. Alle medlemmer har et felles ansvar for å få orden på dette. Når naboen kaster tilfeldig skrot i feil container, så er det du som betaler.

Vannet er koblet til i havna og nedre opplagsplass

01.04.2019
Vannet er nå koblet til i havna og på nedre opplagsplass. Vannet kobles til på øvre opplagsplass på torsdag.

Kunngjøringer fra styret mars 2019

28.03.2019
Det er sendt ut viktig informasjon til alle medlemmer fra styret angående

• Ny transportavtale
  • Avfallshåndtering
  • Tilkobling av vann
  • Nye websider

Les mere →

Ny dato for vårdugnad

26.03.2019
På grunn av den sene påsken i år er det satt ny dato for vårdugnad: 27. april. Det blir servert kaffe og pølser mellom slagene.

Værstasjon

20.03.2019
Det er installert en Netatmo værstasjon med temperatur- og vindmåler i havna. En enkel oversikt over temperatur, luftfuktighet, lufttrykk og vind er tilgjengelig på Havnen / Været

Nye priser for transporttjenester

13.03.2019
Prislista er oppdatert med nye priser for transporttjenester. Det vil bli sendt ut nærmere informasjon om ny transportør.

Planer om båtpåske?

04.03.2019
Har du planer om båtpåske? Vi har avtale med transportør for utløfting av båt den 10. april. Ta kontakt med havnebas for å booke tid.

Nettingbur for lagring av båtutstyr

01.02.2019
Nettingburene er fordelt. Det er mulig å sette seg på venteliste hvis det er flere som er interessert i å leie nettingbur. Mere informasjon kan finnes på siden om havnas tjenester.

Registrering av båt

01.01.2019
Fra og med sesongen 2019 vil du ikke få tildelt sommerplass før du har lagt inn registreringsnummer fra Småbåtregisteret, Skipsregisteret eller Securmark på "Min side". Båten skal også være merket med synlig registreringsnummer.

Betaling av trailing

01.08.2018
Det er nå mulig å betale trailing og gjestehavnsleie med Vipps.

Lading av el- og hybridbiler

01.05.2018
Det er ikke lov å lade el- eller hybridbiler i på parkeringsplassen. Hvis vi kommer over det, så vil kabelen bli frakoblet.