Havnen

Tlf. Havnebas : 915 98 196

Postadresse:

Postboks 90, 1417 Sofiemyr

Nye bestemmelser for benyttelse av Øvre opplagsplass

Vi har nå innført ny inndeling av øvre opplagsplass, se kart oversikt som kan lastes ned her.
For å få orden og kontroll på plassen, er nå ikke tillat å sette fra seg båt eller henger uten at det har blitt tildelt plass av Havnebas eller Transportør.
Gult område kan benyttes midlertidig av hengere til dere har fått tildelt plass.

Henger med  eller uten båt skal være godt merket med etikett utlevert av Havnebas, Henger merkes med navn, medlems nr, tlf og plass nr.

Havnen

Oppegård Båthavn

Oppegård båthavn er en meget god havn med plass til ca. 350 småbåter. (Trykk på bilde for stort kart)

Det er også et mindre antall gjesteplasser.  Eget reglement for bruk kan lastes ned her.

Det er mulighet for trailing av båter for de som ønsker slik løsning. Med trailingavtale kan båt med henger lagres på anvist plass på foreningens område.

Havnen er godt bevoktet med nattevakt og videoovervåkning. Det er også vakt tilstede på dagtid.

Det må påregnes flere års ansiennitet for å få tildelt båtplass, noe varierende avhengig av båtens størrelse. Et antall båtplasser leies hvert år ut til medlemmer uten fast plass.

Havnebas kan nås på tlf 915 98 196

Mastekran

Ny mastekran er satt opp ute på molen i Nordhavna!
Høyden på krana er 11 meter, maks vekt er 275 kilo.
Vær forsiktige, dere benytter krana på eget ansvar.

3/5-16